Win een iPad

Voor het project ‘Veerkrachtig oud met jong’, waarbinnen Stichting JOW! een speciaal aanbod heeft ontwikkeld voor een doelgroep ouderen die zelfstandig en alleenwonend is en te kampen heeft met een of meerdere fysieke beperkingen, verloten we een iPad onder de ouderen die zich aanmelden voor 6 oktober 2017.

Ouderen worden steeds behendiger als het gaat om ICT. Dat merken we aan de vragen die bij ons binnenkomen en aan de snelle voortgang die we zien bij onze ICT-lessen voor ouderen in Zwolle. Omdat we merken dat een iPad voor veel ouderen een perfect communicatie-middel is, geven we er eentje weg aan alle ouderen die zich aanmelden voor 6 oktober.

Die iPad sturen we natuurlijk niet zomaar op, maar hij wordt bij u thuis afgeleverd door een jongere die u direct helpt met het installeren en het gebruik. Daarna komt de jongere nog drie keer bij u thuis om u te helpen het apparaat helemaal eigen te maken.

Bij de ICT lessen voor ouderen wordt gebruik gemaakt van speciaal door JOW! ontwikkelde video’s. In die video’s leggen ouderen uit hoe zij bepaalde handelingen uitvoeren. De hele beeldbank, met de naam JowTube, staat online, zodat ouderen ook na de les verder kunnen oefenen.
Lees meer over de ICT lessen voor ouderen en over JowTube!

 

Schrijf u nu in